S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení.Mákos inspiráció


A piros szín lett a jelenlegi lakberendezés és lakberendezési kiegészítők trendje. Elgondolkoztunk azon, miért szeretünk gazdag és intenzív színárnyalatokat választani és hogyan kapcsolódik ez össze a mi személyes jellemünkel. A piros színű kiegészítőket általánoságban a kifinomult ízlés és dinamikusság jeleinek tartják.


Miért pont mák?

A mák tipikus növény a mi klímánk számára és a nyarat jellemzi. A virágzása időszakában minden rét átváltozik gyönyörű piros tengerré, mely vonzza a tekinteteket már nagy távolságról is. Pontosan ez az oka, amiért a mák inspirációvá válik sok tervező számára. A mák nemcsak a ruha divat és kiegészítők trendje, hanem nagy népszerűségnek orül a lakások és házak beltéri lakberendezésében is. Az utóbbi időben a modern lakberendezési kiegészítők színárnyalatai szempontjából gazdagabbaká és intenzívebbé válnak, de ennek ellenére továbra is megőrzik az egyszerű vonalaikat. A mák pontosan ennek a leírásnak felel meg - intenzív piros színe van és a szirmai feltűnés nélkül finoman hullámzanak a szélben. A mák és a sima alakok kombinációja megerősíti a mák díszítő erejét.


Vállasszon magának falképet a mák motívumával

A következő trend az egyszínűség monotonja és a vele kapcsolódó színek választása, melyek minden ipar ágban - a divattól kezdve a technológiák és építészeten keresztül a napi használati termékekig. A mák speciálisan kedvenc szimbólummá vált a lakberendezési kiegészítők tervezésében - mint a falképek, fototapéták, falmatricák, függönyök, ágytakarók, ágyhuzatok, párnahuzatok vagy párnák.


Piros - 2015 év színe

Intenzív borpiros a 2015-ös év színe, és azért az ez évi mák trend még jobban befolyásolva van evvel az oficiális kiválasztásal a színpaletta árnyalataiból. Ha piros kiegészítőt választunk, többnyire már a beltérben hozzá illesztjük a kontrasztos, kevésbé intenzív színű kiegészítőket. Azért is egy mák motívummal díszítet falkép tökéletesen kiemelheti az otthona varázsát.


Harmonizálja magát pirosba

A következő tényező, amely nyilvánvalóvá teszi, miért szeretünk intenzív színű kiegészítőket választani (például pirosakat) a meleg érzés, amellyet a piros szín felidéz. Mindenki szereti a stílusos lakberendezési kiegészítőket, amellyek vonzzák a figyelmünket és harmonizálják a beltért. A piros szín praktikusan univerzális minden szín kiemelésére, amellyek többnyire a nappaliainkban vannak. Példának vegyünk egy luxus függönyt mák motívummal a kínalatunkból. Hogyha fehér, szürke, homok színű vagy más semleges színű falai vannak, ez a függöny tökéletesen fog illeni hozzá. Ráadásul sokan közülünk barnás, fehér, fekete vagy bézs színű bútorokat választanak, úgyhogy ez a függöny piros mák motívummal ezeket a színeket tökéletesen kiemeli és olyan otthont teremtenek Önnek, amelyben kényelmesen és stílusosan fogja érezni magát.


 

Ako oživiť obývačku zelenou sedačkou: 5 dizajnérskych tipov

13.09.2023

Ako prispôsobiť obývačku zelenej sedačke? Našli sme inšpiráciu u popredných svetových dizajnérskych expertov...

Ako spraviť obývačku svetlejšou: 10 tipov od odborníka na dizajn

18.08.2023

Získať viac svetla do obývačky je jednoduchšie, než si myslíte. Skúste tieto osvedčené rady od odborníka...

Rada od odborníka: Ako personalizovať svoj domov?

08.06.2023

V dnešnej dobe si ľudia vo svojom bývaní čoraz viac cenia individualitu a osobný štýl. Jedným zo spôsobov,...

Trendy farby pre jar a leto 2023: Ako ich preniesť do interiéru?

10.03.2023

Nová sezóna prináša nové trendy a farby, ktoré môžete integrovať do svojho domova. Jar a leto 2023 je...


Vytvorené systémom www.webareal.sk

N2IxM2Jj